Adda a lansat videoclipul melodiei „Dragă inimă“

La aproximativ patru luni după ce a lansat videoclipul „Lupii“, Adda revine cu un nou clip, realizat pentru piesa „Dragă inimă“, care a făcut parte din proiectul „Stările Addei“.

adda draga inima videoclip

În videoclip descoperim o Adda cu un alt stil, totul atent supravegheat de echipa ei de beauty. Videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu şi prezintă lupta interioară pe care o poartă inima cu evenimentele şi deciziile din viaţa fiecăruia.

„Dragă inimă“ este a doua coproducţie Cat Music şi BalAdda Records, casa de producţie a artistei. La muzică au compus Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionuţ Vasilache Yogi şi Şerban Cazan, versurile sunt scrise de Adda, Liviu Teodorescu şi Adrian Popescu (Cuza), iar mix-masterul este făcut de Mădălin Roşioru.

„Am scris ‘Dragă inimă’ acum doi ani. M-am gândit la inimă şi la cum trece ea prin toate încercările vieţii. Cum rezistă ea provocărilor şi trece de toate încercările, cum e ea inocentă şi speră că o să fie mai bine, indiferent de situaţie. Uneori, doar inima rămâne pozitivă şi crede că totul o să fie bine, căci de altfel, mereu e în război cu mintea. Ea tot încearcă şi încearcă, nu se lasă până nu obţine ce-şi doreşte. Piesa asta e o scrisoare deschisă către inima mea“, a spus Adda.

Videoclipul „Dragă inimă“ este în memoria lui Ionuţ Popescu, regizorul primului sezon din „Stările Addei“, decedat în urma tragediei din Colectiv.

LASĂ UN COMENTARIU