Andreea Bălan a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Zizi“

La aproximativ două luni de zile după ce a lansat clipul melodiei „Baby, be mine“, Andreea Bălan ne prezintă o nouă piesă ce vine însoţită de videoclip, „Zizi“.

andreea balan zizi videoclip

O parte a clipul „Zizi“ aduce bucurie oamenilor de orice vârstă, incluzând mai multe personaje ce învaţă dansul pe străzile din Centrul Vechi direct de la Andreea Bălan. Cealaltă jumatate a clipului a fost filmat în Los Angeles, pe una din cele mai înalte clădiri din Downtown, în regia lui Edward Aninaru, după o idee a artistei.

„’Zizi’ exprimă ceea ce aş vrea ca publicul român să ţină minte despre mine: e un imn al bucuriei, al veseliei, o piesă ce ne învaţă să vedem mereu partea pozitivă a vieţii, să ne bucurăm de tot ce ni se întâmplă, să uităm de griji, să căutăm razele de soare şi să alegem să fim fericiţi“, a spus Andreea Bălan.

Versurile melodiei „Zizi“ au fost scrise de Nicolae Stan, de muzică s-au ocupat Nicolae Stan, Florin Nedelcu, Radu Baisan şi Adrian Cristescu, iar de orchestraţie Radu Baisan, Mircea Pavilcu şi Adrian Cristescu.

LASĂ UN COMENTARIU