Claudiu Zamfira a lansat videoclipul melodiei „Ne-am pierdut“

Claudiu Zamfira lansează cel mai recent single al său, „Ne-am pierdut“, o baladă de dragoste emoţionantă, în versurile căreia se vor regăsi cu siguranţă mulţi dintre ascultătorii piesei.

claudiu zamfira ne-am pierdut videoclip

Cunoscut datorită participării la „Vocea României“, dar şi datorită colaborării cu Levent Sali pentru melodia „Unde pleci“, Claudiu a decis că este momentul să schimbe puţin registrul.

„Piesa şi versurile vorbesc despre durerea pe care o simţi atunci când iubeşti pe cineva, dar lucrurile nu mai funcţionează, intervenind ego-ul şi orgoliile şi, uşor-uşor, sentimentele dispar, uitându-se toate lucrurile frumoase ce i-au legat pe îndrăgostiţi. Concret, este vorba de dorinţa de a te simţi iubit, o senzaţie pe care toţi am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat“, a spus Claudiu Zamfira.

Filmările videoclipului au avut loc în judeţul Buzău, în regia Isabellei Szanto, cadrele clipului surprinzând Cascada Casoca şi zona din apropierea Vulcanilor Noroioşi.

Single-ul „Ne-am pierdut“ este lansat de casa de producţie Red Clover Media şi realizat de echipa UnderClover Studio, iar linia melodică şi versurile poartă şi semnătura artistului.

LASĂ UN COMENTARIU