Kalif şi Roxanna au lansat un lyric video pentru melodia „Apel în aşteptare“

Single-ul “Apel în aşteptare” este compus de Kalif, alături de Claudiu Ungureanu (RaizBeatz) şi Robert Chariton (Jayoh). “Apel în aşteptare” nu este prima piesă compusă de către Kalif, care mărturiseşte că s-a îndrăgostit de muzică la vârsta de 6 ani, când a auzit prima piesă rap.

Apel in asteptare

“Am început să scriu versuri la vârsta de 15 ani, şi ceea ce mi-am dorit cel mai mult a fost ca ele să fie ascultate şi înţelese de cât mai multă lume. Majoritatea pieselor pe care le scriu sunt inspirate din realitatea mea şi a oamenilor din jurul meu. ‘Apel în aşteptare’ este o piesă scrisă din suflet pentru suflete. Pe Roxanna am cunoscut-o cu ceva timp în urmă şi din prima clipă am văzut în ea un camarad perfect în drumul meu muzical. Are o voce superbă şi atitudinea perfectă. Nu este primul proiect la care lucrăm împreună şi, cu siguranţă, nici ultimul”, declară Kalif.

Roxanna este o adolescentă de 17 ani, care s-a remarcat prin numeroasele coveruri postate pe pagina sa de Facebook. “Cânt de la vârsta de 5 ani, postez destul de des coveruri după piesele cunoscute atât de la noi, dar şi de afară. După ce am postat coverul piesei “Tu”, a Oanei Radu, am fost contactată de băieţi şi aşa am început să colaborăm şi nu ne vom opri aici”, declară Roxanna.

LASĂ UN COMENTARIU