Mario Joy a lansat un lyric video pentru piesa „Nada mas“

În mare parte a carierei sale, Marius Nicula, alias “Mario Joy”, s-a concentrat mai mult pe parte de compoziţie şi muncă în studio unde a participat alături de artişti autohtoni precum Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider şi mulţi alţii la o serie de hituri ce au apărut pe piaţă.

Mario Joy

A avut totuşi un moment în viaţă când a hotărât să lanseze o piesă ca şi artist interpret, moment ce s-a petrecut în anul 2010 cu piesa intitulată “Vejo Bonito”. Atunci a cunoscut pentru prima oară succesul şi gustul concertelor , piesa devenind hit în mai multe ţări precum Grecia, Cipru, Albania, Azerbaijan.

În anii ce au urmat, după o serie de piese lansate, artistul a hotărât să revină la munca de compozitor. S-a pregătit temeinic, s-a perfecţionat alături de echipa “JHaps Records”, echipă de unde a plecat şi hitul “Bilionera”, cu peste 80 milioane de vizualizări, astăzi venind în atenţia publicului cu o compoziţie proprie intitulată “Nada Mas” .

Piesa a fost finalizată în materie de orchestraţie/mix/master în studiourile casei de discuri “JHaps Records” de către inginer Pal Claudiu Ramon şi Andrei Murariu. Piesa sună a hit, drept urmare case de discuri din Turcia, Grecia şi Cipru au confirmat deja parteneriatul pe proiectul “Mario Joy” înainte de lansarea oficială.

LASĂ UN COMENTARIU