Parteneri | Contact
Matteo a lansat o nouă melodie, „Andale“ | Trăiește Muzica

După ce a lansat, la sfârşitul anului trecut, melodia „Double trouble“, interpretată alături de F. Charm şi care reprezenta o schimbare de stil pentru Matteo, acum artistul vine cu o nouă piesă, „Andale“, cu un sound caracteristic cântăreţului.

matteo melodia andale

Matteo şi-a anunţat fanii de câteva zile că pregăteşte un nou single, iar joi la prânz a postat pe pagina lui de Facebook melodia „Andale“, afirmând că are emoţii şi că speră ca publicul să fie mulţumit de ce a ieşit. „Prin intermediul noii mele piese vreau să mă apropii şi mai mult de fanii mei, mi-am dorit ca ei să aibă ocazia să mă cunoască mai bine. ‘Andale’ este o melodie veselă, pozitivă, exact aşa cum sunt şi eu zi de zi“, a spus Matteo.

Muzica şi versurile melodiei sunt semnate de Lanoy Production, în timp ce vocea feminină de pe piesă este a Laurei Roşca. „Cu F. Charm am scris versurile, Radu şi Mr. Alama au facut beat-ul, Caro şi Ligia s-au jucat cu instrumentalul“, a încheiat Matteo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Cântăreaţa Cream, pe numele ei real Claudia Pavel, a revenit de curând în România, pentru a promova filmul „Terapie pentru crimă“, a cărei actriţă principală este.
Pe 30 octombrie, în noaptea de Halloween, Cargo, cea mai titrată trupă românească de rock a ultimului deceniu, te invită la Arenele Romane din Bucureşti să întâmpini spiritele în cadrul evenimentului “Noaptea Vrăjitoarelor”.Un nou concept de show, un nou concert incendiar, un nou material discografic cu multe surprize muzicale şi reinterpretarea într-o variantă rock’n roll a celor mai cunoscute hituri marca Direcţia 5.