Parteneri | Contact
Matteo a lansat o nouă melodie, „Andale“ | Trăiește Muzica

După ce a lansat, la sfârşitul anului trecut, melodia „Double trouble“, interpretată alături de F. Charm şi care reprezenta o schimbare de stil pentru Matteo, acum artistul vine cu o nouă piesă, „Andale“, cu un sound caracteristic cântăreţului.

matteo melodia andale

Matteo şi-a anunţat fanii de câteva zile că pregăteşte un nou single, iar joi la prânz a postat pe pagina lui de Facebook melodia „Andale“, afirmând că are emoţii şi că speră ca publicul să fie mulţumit de ce a ieşit. „Prin intermediul noii mele piese vreau să mă apropii şi mai mult de fanii mei, mi-am dorit ca ei să aibă ocazia să mă cunoască mai bine. ‘Andale’ este o melodie veselă, pozitivă, exact aşa cum sunt şi eu zi de zi“, a spus Matteo.

Muzica şi versurile melodiei sunt semnate de Lanoy Production, în timp ce vocea feminină de pe piesă este a Laurei Roşca. „Cu F. Charm am scris versurile, Radu şi Mr. Alama au facut beat-ul, Caro şi Ligia s-au jucat cu instrumentalul“, a încheiat Matteo.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


După o perioadă de pauză, Vali Bărbulescu a revenit în atenţia publicului cu piesa şi videoclipul „Miraj“, o colaborare cu Raluka. Odată cu această lansare, celebrul DJ a prezentat şi label-ul de muzică electronică-dance Bold Tracks.