Paul Ipate a lansat prima lui piesă, „Coffee on your skin“

Paul Ipate a început să își exerseze talentul de cântăreț încă de la „Ferma vedetelor“, unde a fost responsabil cu voia bună, acompaniat de Octavian Strunilă la acordeon. Nici la „Jocuri de celebritate“ nu a ratat ocaziile de a le arăta telespectatorilor că are voce, însă microfonul care modifică vocile i-a dat puțin de furcă.

paul-ipate-coffee-on-your-skin

Acum, Paul Ipate lansează prima lui piesă, „Coffee on you skin“, compusă chiar de el: „Am scris această piesă după ce trecusem printr-o perioadă mai puțin bună și începeau să mi se reașeze lucrurile în viață. Știi că inspirația vine când ne e greu sau când ne e bine. De cele mai multe ori, când ne e greu. Nu pot să intru în detalii, dar știu că a curs pur și simplu. Linia melodică este compusă de mine, iar versurile sunt scrise de iubita mea, Cătălina Grama“.

„Coffee on your skin“ este o piesă de suflet și cu suflet, care a fost lansată pe pagina oficială de Facebook a artistului, împreună cu mesajul: „De câțiva ani m-am apucat de scris și compus muzică. Nu pentru a-mi schimba cariera, ci pentru că am simțit nevoia de a mă exprima astfel. Nu am avut curaj să arăt decât prietenilor foarte apropiați ce am făcut până în momentul acesta, dar de azi m-am hotărât să împart și cu voi. Așa că dacă aveți chef și sunteți curioși, iată una din piesele mele“.

LASĂ UN COMENTARIU