Ruby și Pacha Man au lansat videoclipul piesei „Băiat de bani gata“

La mai puțin de o lună de când a lansat piesa și videoclipul „Bună, ce mai zici?“, o colaborare cu Dorian Popa, Ruby lansează videoclipul melodiei „Băiat de bani gata“, melodie care se regăsește pe coloana sonoră a filmului regizat de Nicolae Constantin Tănase, „Lumea e a mea“ („The world is mine“).

ruby pacha man videoclip baiat de bani gata

Videoclipul conține imagini din filmul regizat de Nicolae Constantin Tănase, o producție Libra Film Productions și deFilm, dar și cadre noi, filmate în Constanța, iar editul final este realizat de către SAN.

„Sunt foarte onorată că echipa filmului a folosit ca soundtrack oficial ‘Băiat de bani gata’. Mai ales că este una dintre piesele mele preferate, o piesă pe care am lansat-o în urmă cu doi ani și la care am lucrat alături de Boier Bibescu și Alex Velea. Primul pas a fost să facem un edit nou, o variantă care să se integreze mai bine în atmosfera filmului, și la care am lucrat alături de Shift. Sunt foarte fericită și țin să le mulțumesc tuturor celor implicați“, a spus Ruby.

Filmul „Lumea e a mea“ („The world is mine“) aduce o premieră artistică pentru Ruby, iar soundtrack-ul oficial include două dintre piesele lansate de către artistă. Este vorba despre “Băiat de bani gata”, dar și despre colaborarea cu CRBL pentru hitul “Toată țara”.

LASĂ UN COMENTARIU