Kat Dahlia a lansat videoclipul melodiei „I think I’m in love“

Cum ştii exact că eşti îndrăgostit? Kat Dahlia are câteva idei în videoclipul “I Think I’m In Love”, iar totul pare a fi o zi din viaţa tinerei artiste.

Kat Dahlia

Single-ul “I Think I’m In Love” este extras de pe albumul de debut al artistei “My garden”, iar videoclipul spune o poveste inedită, care oglindeşte pasiunea artistei pentru muzică şi este continuarea clipului “My Garden”.

“I Think I’m In Love” este deja în playlistul radio-urilor şi ocupă prima poziţie în “Artists to Watch Playlist” de pe Spotify. Mai mult, piesa “I Think I’m In Love” a fost difuzată de postul ABC într-un episod din serialul Grey’s Anatomy.

Albumul “My Garden” a debutat pe prima poziţie în topul iTunes Latin şi pe poziţia a 6-a în Top Pop Albums Chart. De altfel, materialul discografic a primit recenzii foarte bune din partea Interview Magazine, Billboard, Latina, The New York Times etc. Desemnată “Single of the Week” în ianuarie, de către iTunes, piesa “Crazy” a devenit a doua cea mai descărcată piesă din ultima perioadă de la Sony Music.

Tracklist album “My Garden”:

1. My Garden
2. Gangsta
3. Crazy
4. Saturday Sunday
5. I Think I’m In Love
6. Tumbao
7. Mirrors
8. Lava
9. Walk On Water
10. Clocks
11. Just Another Dude

LASĂ UN COMENTARIU