Amadeus, două concerte în Italia dedicate victimelor cutremurului

Trupa Amadeus a susținut două concerte în Italia în cadrul unui important festival de muzică internațional. Artistele din România au dedicat aceste două spectacole celor afectați de cutremurul de la sfârșitul lunii august, în care și-au pierdut viața și cetățeni români.

Trupa Amadeus Italia

Talentatele artiste au transmis un mesaj emoționant, încurajând oamenii să fie uniți și să trăiască în armonie, dincolo de diferențe rasiale, sociale sau religioase, și au cântat în premieră noua lor piesă, Earth Song.

“Din nefericire am fost cu toții afectați de tragedia ce a avut loc recent în Italia. Oameni nevinovați și-au pierdut viața în acel cutremur înspăimântător, printre aceștia și români. Traversăm vremuri dificile și ar trebui să reținem un singur lucru: viața este cel mai de preț dar pe care l-am primit și ar trebui să o trăim frumos, în armonie cu cei din jurul nostru. Suntem cu toții frați, indiferent de culoarea pielii, de religie sau de ce nație aparținem. Să fim uniți pentru a păstra această lume frumoasă și sigură pentru copiii noștri. Am compus următorul cântec, Earth Song, ca pe un tribut adus Mamei Natură, casa noastră, a tututor, de care ar trebui să avem grijă. Doamnelor și domnilor, este pentru prima dată când interpretăm acest cântec al nostru într-un concert. Acesta este Earth Song”, au declarat artistele pe scenă, atrăgând un val de apreciere și aplauze din partea publicului.

„Earth Song”, supranumit „Imnul Pământului”, este o compoziție cu totul specială, semnată Xenti Runceanu, sensibilă și înălțătoare în acelasi timp, și demonstrează evoluția artistică a trupei ce a împlinit de curând 15 ani de activitate. Earth Song beneficiază de un videoclip spectaculos, filmat în mijlocul naturii, în locatii superbe din România.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis apar ca patru zâne ale naturii, lângă Lacul Sfânta Ana, pe vârful munților, în Ciucaș și Bucegi, precum și lângă o carieră de piatră din Dobrogea, cântând Imnul Pământului și rezonând cu energia naturii.

„Trăim vremuri în care goana după belșug material, tehnologia, refugiul în rețelele de socializare ne alienează, ne îndepărtează de adevărata sursă de bine: natura. Suntem din ce în ce mai stresați, suntem sufocați de consumerism, relațiile umane sunt din ce în ce mai firave. Am uitat să ne ascultăm propriul ritm interior, semnalele naturii, tradițiile, am uitat ce este important în viață: iubirea, sănătatea, simplitatea, conectarea cu natura, valorile morale. Suntem stresați, unii dintre noi dezorientați în privința direcției pe care să o urmăm în viață. Reconectarea cu natura ne poate oferi inspirația și energia de a merge mai departe și de a vedea limpede calea pe care o urmăm. Earth Song este o compoziție universală, cu care poate rezona oricine, indiferent de vârstă, nație sau limba vorbită”, declară Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here