Andra, alături de Inna şi Marius Moga la „Vocea României Junior“

Andra este cel de-al treilea antrenor la „Vocea României Junior“! Artista, alături de Inna și Marius Moga, este gata să asculte cele mai bune voci ale copiilor între 7 și 14 ani.

anda vocea romaniei junior antrenor

Cei trei antrenori sunt nerăbdători să își ocupe locurile pe scaunele de antrenor și să își formeze echipele alături de care să lupte pentru trofeul „Vocea României Junior“.

Încântată de acest proiect, Andra a declarat: „E minunat pentru mine, ca artistă, ca mamă și, de ce nu, ca femeie care și-a păstrat bucuria copilăriei în suflet, să fiu antrenor la ‘Vocea României Junior’. Mă bucur din inimă că voi putea să îi învăț pe viitorii artiști tot ce știu eu. Mai ales că toată lumea mă întreabă când îmi deschid o școală de canto. În plus, sunt convinsă că și eu voi învăța multe de la micii artiști, pentru că eu cred că noi, adulții, avem enorm de învățat de la copii. Ei sunt maeștrii noștri pe foarte multe planuri“.

Rolul de antrenor la „Vocea României Junior“ îi va aduce Andrei bucuria de a lucra îndeaproape cu cei mici, de a le împărtăși din experiența sa și a-i îndruma către o carieră de succes.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here