Andra, Rihanna şi Lady Gaga, personaje în acest weekend la „Te cunosc de undeva“

O nouă petrecere cu vedete adevărate și muzică de top cântată numai live va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

rihanna copyright Gabriela Arsenie-Antena1_071015_TCDU8 Ed10_0228

Cu această ocazie, Cezar Ouatu îl va imita pe colegul și prietenul său Adrian Enache, cu o piesă de la începuturile carierei acestuia, “Filme, trăim ca-n filme”.

Andreea Antonescu se va transforma în Rihanna, o “divă cu o atitudine de cartier”, după cum o caracterizează juratul Andrei Aradits, iar Șerban Copoț îl va aduce pentru prima dată pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe James Hetfield, solistul trupei Metallica.

Florin Ristei se va transforma într-o divă a anilor ’50, Connie Francis, Nadir o va imita pe Andra, iar Carmen Simionescu o va aduce în premieră, la show-ul transformărilor, pe exuberanta și zâmbitoarea Paloma Faith.

Margherita și Viorica din Clejani au primit pentru sâmbătă seara un duet aparent imposibil, Lady GaGa și RuPaul, Adrian Enache îl va imita pe uriașul Chubby Checker, iar Tania Popa va aduce pe scena show-ului transformărilor un joc din Mehedinți, transformată în Petrică Mâțu-Stoian.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here