Andra şi-a lansat noul site, andraonline.ro, sub sloganul „Să ne cunoaștem mai bine“

În prag de Crăciun, Andra le oferă fanilor săi un cadou cu totul special. Artista a lansat noul său site de lifestyle, andraonline.ro, ce reprezintă sursa nr. 1 de informații oficiale despre viața ei.

andra-site-nou

Sub sloganul „Să ne cunoaștem mai bine“, Andra își invită admiratorii să afle informații despre cariera și viața ei personală, dar și noutăți ori sfaturi despre frumusețe, modă, sănătate, creșterea copiilor, tehnologie, rețete, călătorii și alte domenii care o pasionează pe artistă. În plus, Andra va posta și articole despre persoanele de succes care o inspiră.

„Îmi doresc, în primul rând, să comunic mai bine cu fanii mei, cu cât mai mulți dintre ei. Așa mi-a venit ideea lansării andraonline.ro. În interviuri sunt adesea întrebată despre trucurile mele de machiaj sau cum îmi petrec timpul liber, ce gătesc sau dacă îmi place să conduc, iar fanii mei urmăresc aparițiile și interviurile mele. Pe site-ul meu, ei pot găsi toate aceste informații și multe altele, în varianta completă și corectă. Nu numai că se pot informa, dar fanii mei pot să mă ajute să creez o comunitate care împărtășește aceleași valori ca și mine”, a spus Andra.

Artista deja a postat două articole: un editorial intitulat “Să ne cunoaștem mai bine” și “Trucuri de machiaj de la make-up artist-ul Andrei”. AndraOnline.ro va include și conținut video produs exclusiv pentru vizitatorii săi. Andra a construit noua platformă pentru a se adresa în principal femeilor tinere, active, din mediul urban.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here