Andreea Bănică: „În septembrie este cel mai liniștitor pe litoral. Ies cu skijet-ul mai mult“

Andreea Bănică a fost duminnică, 3 august, invitata lui Dan Fințescu și a lui OLiX la SummerKiss Costinești, unde a susținut un concert în fața sutelor de fani și a răspuns în direct la întrebările DJ-ilor Kiss FM.

Andreea Banica

Pentru că invitata este constănțeancă, Dan Fințescu n-a pierdut ocazia de a o întreba de ce crede că luna august este preferata turiștilor pentru petrecerea vacanței pe litoral.

„Din iunie până-n septembrie este foarte frumos la mare. Sunt născută și crescută aici. Nu știu de ce toată lumea vine în luna august. În septembrie este cel mai liniștitor. Este atât de frumos și de calm, și marea este foarte liniștită. Ies cu skijet-ul și eu în septembrie mult mai mult. Este marea mult mai frumoasă. E lină, e curată…”, a mărturisit ea.

Artista a dezvăluit că și pentru ea august este lună de vacanță. „Pentru mine e greu cu concediul, însă într-adevăr, după foarte mulți ani, în august plec și eu în străinătate. Plec câteva zile cu familia, cu prietenii, să ne distrăm”, a spus Andreea.

Cântăreața a adăugat că tot litoralul rămâne preferatul ei. „Sunt aici de două luni de zile. Tot vin la mare, pentru că vin acasă. Aici am prima mea casă și e clar că sunt îndrăgostită de mare. Nu am cum să nu iubesc marea. Nu m-aș duce la munte în perioada aceasta. Aș sta doar aici”, a declarat invitata.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here