Andreea Mantea, despre relaţia cu Ştefan Stan: „Poate nu l-am iubit cu adevărat“

Andreea Mantea şi Ştefan Stan au trăit o poveste de dragoste în prima jumătate a anului 2013, însă s-au despărţit atunci când toată lumea vorbea că ei se pregătesc de nuntă.

andreea mantea stefan stan iubire despartire

Deşi au trecut mai bine de doi ani de când relaţia lor s-a sfârşit, Andreea Mantea şi Ştefan Stan mai vorbesc în presă despre iubirea dintre ei, mai ales datorită faptului că sunt fotografiaţi în continuare împreună.

De când s-au despărţit şi până astăzi, Ştefan Stan a trecut prin mai multe relaţii, iar Andreea Mantea a devenit mămică, însă cele două vedete au în continuare lucruri în comun.

„Vorbesc cu Ştefan, îi trimis tot felul de chestii. Nu aş vrea să spun în ce calitate vorbim, dar e strict profesional. Am vrut să avem o treabă şi n-a ieşit. A vrut şi el o treabă şi mi-am băgat coada ca să-l ajut. De ce n-a mers? O singură explicaţie: ori nu ne-am iubit cu adevărat, ori eu nu l-am iubit cu adevărat, ori poate am iubit pe altcineva mai mult. Nu mai e marea decepţie. N-a mers, asta e. Ne înţelegeam foarte bine ca prieteni. La un moment dat, relaţia noastră era de prietenie. Şi asta a fost poate o cauză. Munceam foarte mult amândoi“, a spus Andreea Mantea la Antena Stars.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here