Antonia a încheiat campania „Mi-e vară“ în ritmul notelor muzicale

Pe 1 septembrie, Lipton Ice Tea a încheiat campania „Mi-e vară” cu un concert live susținut de Antonia la Fratelli Social Club, în exclusivitate pentru fanii care au răspuns provocărilor Lipton de-a lungul verii. Seara a fost presărată cu surprize pentru cei prezenți, de la muzică live, la concursuri cu premii și cocktailuri pregătite cu măiestrie de Valentin Luca.

Concert Antonia_Lipton Ice Tea

Pentru a fi invitați la eveniment, fanii au înscris în concurs, pe pagina de Facebook Lipton Ice Tea, fotografii cu gașca lor de prieteni, în care au redat spiritul campaniei #mievara. Cea mai bună fotografie a fost răsplătită cu un premiu-surpriză în timpul petrecerii.

Un alt moment special a fost oferit de Valentin Luca, fost concurent al emisiunii „Românii au Talent“ și campion mondial la bartending. El a realizat un cocktail-show acrobatic special pentru invitați și a preparat o serie de rețete originale, folosind cele două sortimente Lipton Ice Tea lansate în această vară, în ediție limitată: Lipton Ice Tea piersică și guava și Lipton Ice Tea cu mango, cocos și lime.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here