Au trecut 16 ani de la primul show Rhythm Of The Dance

În urmă cu fix 16 ani, în luna martie, Rhythm Of The Dance – impresionantul show ce va fi prezentat în şapte oraşe din România în perioadă 24-30 Aprilie 2015, era pus în scenă pentru prima dată de către Compania Naţională de Dansuri a Irlandei!

ROTD

Show-ul ce avea să marcheze naşterea unui fenomen, a avut loc în Norvegia, în 1999. Încă de la debut, Rhythm Of The Dance a atras milioane de fani şi, alături de River Dance – cu care a fost adesea comparat, a marcat o nouă eră în divertismentul irlandez!

Iniţial, show-ul trebuia să cuprindă doar un turneu de trei săptămâni în SUA, dar a fost atât de apreciat şi dorit, încât a fost prelungit, iar 16 ani mai târziu continua să primească aprecieri pozitive, din ce în ce mai multe, din partea fanilor şi chiar a criticilor!

Combinând artele tradiţionale cu cele moderne (balet, dans modern, jazz), alături de muzică şi cea mai avansată tehnologie scenică, show-ul este o poveste veche de mii de ani, executată cu ajutorul tuturor resurselor contemporane şi avantajelor teatrului contemporan.

În luna martie a anului 1999, Rhythm Of The Dance a introdus un nou capitol în divertismenul irlandez, fiind evaluat ca unul dintre cele mai populare şi ocupate spectacole de dans irlandez din lume! Rhythm Of The Dance este un spectacol pur, deoarece păstrează tradiţiile dansului irlandez, prezentându-l însă în cel mai modern format!

Turneul Rhythm Of The Dance ajunge în România pe 24 aprilie 2015 la Constanţa, urmând apoi să susţină spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iaşi (26 Aprilie), Bucureşti (27 Aprilie), Braşov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timişoara (30 Aprilie). Biletele se găsesc în reţeaua BILETOO, la Teatrul Naţional Bucureşti, în Librăriile Librarium şi Eminescu, la magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BILET.ro, www.SalaPalatului.ro, www.BLT.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here