Aylin a fost invitată în emisiunea Burada Laf Cok, difuzată pe postul de televiziune CNN

Cântăreața româncă de origine turcă Aylin Cadîr a participat la una dintre cele mai urmărite emisiuni din Turcia, Burada Laf Cok, difuzată pe postul de televiziune CNN.

Aylin

Aylin Cadîr a fost invitatul special al emisiunii Burda Laf Cok de pe postul turc de televiziune CNN. În cadrul emisiunii artista a cântat live, alături de band-ul The Lucky Charms, cel mai nou single al său „Half of me”, o reinterpretare a piesei „Fericirea are chipul tău” și o piesă din folclorul turcesc numită „Mecnunum Leylami Gordum”. Totodată, Aylin a vorbit despre activitatea profesională, atât muzicală cât și actoricească.

Prezentată de Mesut Yar, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din Turcia, emisiunea de seară – Burda Laf Cok este una dintre cele mai urmărite programe din categoria sa. Participarea artistei la această emisiune a avut loc în contextul promovării internaționale a single-ului „Half of me”, pe care Aylin l-a lansat la sfârșitul lunii aprilie.

Piesa „Half of me”, distribuită în România de MediaPro Music, a fost produsă de Fonogram Studios și Hahaha Production și editată de BMG Gold Songs, Green & Bloom Smashes, Lee Anna James Music, HaHaHa Production și Fonogram Studios. Muzica și versurile au fost compuse de Lee Anna James și Elena Moroșanu iar producția a fost realizată de Cotoi Alexandru și Mihai Andrei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here