Aylin Cadîr, închisă într-o cușcă și plimbată prin centrul Bucureștiului

Bucureștenii care au avut ieri treabă pe Magheru sau prin Centrul Vechi au avut parte de o experineță mai puțin obișnuită: un grup de tineri târau după ei o cușcă, în care se afla o femeie. Reacțiile au fost diverse, de la uimire, la entuziasm și indignare.

aylin cadir

Femeia din cuscă era nimeni alta decât actrița și cântăreața Aylin Cadîr, iar tinerii care trăgeau cușca erau colegii ei de platou din filmul Tudo: Mihai Smarandache, Oana Cârmaciu, Alec Secăreanu, Bogdan Dumitrescu și Salex Iatma.

Acțiunea a făcut parte din campania de promovare a filmului Tudo, un thriller independent care urmează a se lansa în cinematografe vineri, 13 mai.

Tudo este poveste lui Tudor (interpretat de Mihai Smarandache), un medic rezident promițător dar căruia îi lipsește încrederea în sine şi în capa¬cităţile lui de chirurg. Tânărul pleacă în secret în munţi pentru a da de urma unei fete (interpretată de Aylin Cadîr) despre care bănuiește că este rănită, de care ştie de la un pacient decedat. Speră că va fi în stare să o opereze şi să-i salveze viaţa, demonstrându-şi în felul acesta că este demn de o carieră în chirurgie.

În expediţia sa, Tudor trebuie să suporte acuzaţiile şi nemulţumirile meschine ale iubitei, Ilona (Oana Cârmaciu), care îl găseşte în pădure şi insistă să rămână cu el, deşi este rugată să plece. Cei doi încep să aibă parte de întâlniri stranii și evenimente neprevăzute.

“Cred că, în acest context, cuvântul potrivit este altfel. Am făcut un altfel de film românesc, am crezut cu toții în povestea asta și am încercat să facem un altfel de promovare. În producția filmului Tudo ne-am lovit des de “nu se poate”, noi ne-am încăpățânat să arătăm că se poate. La fel și cu plimbarea de ieri. Când ne-a venit ideea, ni s-a spus că nu se poate. Că actorii nu vor dori să facă asta, că oamenii nu vor fi interesați. Actorii au crezut, la fel cum au crezut și în filmul acesta. Și sper ca românii să vină la cinema să vadă că se poate un altfel de film românesc”, spune Iura Luncașu, regizorul filmului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here