Barack Obama are două playlisturi cu melodii favorite pe Spotify

Președintele american Barack Obama este prezent de acum cu un cont propriu pe platforma digitală de streaming Spotify, unde șeful de la Casa Albă are două liste de melodii favorite, scrie Agerpres.

barack obama muzica

O listă cu melodii care pot fi ascultate în cursul zilei și alta cu melodii care pot fi rulate seara sau noaptea reprezintă propunerile în materie de muzică ale președintelui Barack Obama pentru zilele sale de vacanță. Melodiile pot fi rulate pe contul POTUS în serviciul de streaming Spotify.

‘DJ’ Obama are gusturi variate în materie de muzică, punând laolaltă curente precum hip-hop, jazz, R&B, folk și artiști sau formații de renume precum Beyonce, The Rolling Stone, John Legend, Justin Timberlake, Bob Dylan, Frank Sinatra și Otis Redding.

Melodiile care pot fi ascultate în timpul zilei sunt mai ritmate, energice, în timp ce melodiile care pot fi ascultate seara sau noaptea sunt relaxante.

Contul de pe Spotify al președintelui Obama concretizează pasiunea sa pentru muzică și dorința de a interacționa cu publicul larg.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here