Beth Hart, salvată de la moarte de soţul ei

Beth Hart, artista care se află pe primul loc în topul Billboard Blues şi care va concerta pe 21 iulie la Sala Palatului, mărturiseşte de fiecare data când are ocazia, în piesele ei şi în interviuri, că s-a aflat în pragul morţii din cauza drogurilor şi că s-a salvat numai datorită iubirii.

Beth Hart

Scott Guetzkow, fostul ei logodnic şi actualul ei soţ, s-a luptat cu demonii din viaţa ei şi cu urmele adânci lăsate de relaţiile dezastruoase cu bărbaţii din trecut, de alcool şi droguri. Beth Hart, dignosticata cu bipolaritate, pierduse deja prietenii, familia, respectul de sine şi cariera şi era într-un punct de unde se părea că nu mai există cale de întoarcere, doar dragostea lui Scott şi muzica au putut să o salveze.

„Scott este cea mai mare fericire din viaţa mea, pentru că ştiu, în adâncul inimii, că mă iubeşte. El mi-a salvat sufletul şi tot ceea ce însemn eu ca fiinţă şi mai presus decât atât – m-a iubit îndeajuns de mult încât să ajung să mă iubesc şi eu pe mine. M-a făcut să iubesc viaţa! El este soţul meu şi casa mea! Este un miracol!”, a mărturisit cântăreaţa americană, care este împreună cu Scott Guetzkow de 16 ani, căsătorită de 14 şi însoţită de acesta la toate concertele, inclusiv la cel pe care îl va susţine la Sala Palatului, pe 21 iulie.

Beth Hart l-a cunoscut pe Scott într-un turneu, în care el era technician de sunet. Acesta a devenit apoi managerul de turneu al cântăreţei, iar relaţia dintre ei s-a transformat într-una din ce în ce mai profundă. Scott a devenit treptat o persoană indispensabilă în viaţa lui Beth, alături de ea în fiecare clipă, pe scenă şi în afara ei. Într-o gravă criză provocată de abstinenţa de droguri şi medicamente pentru controlul bipolarităţii, în timp ce zăcea prăbuşită la podea, Beth l-a văzut pe cel care avea să-I devină soţ izbucnind în lacrimi deasupra ei, iar în acel moment a avut revelaţia: „Dacă bărbatul ăsta uimitor plânge când sunt bolnavă, înseamnă că trebuie să existe ceva bun şi în mine”, se destăinuie Beth Hart. Din acel moment, cei doi au fost nedespărţiţi, iar cântăreaţa nu s-a sfiit niciodată să-şi exprime public sentimentele pentru dragostea care i-a salvat viaţa.

Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că întâlnirea cu Scott a fost un miracol şi pentru că a venit după un lung şir de experienţe ratate cu bărbaţii. Prima dezamăgire din viaţă lui Beth a fost chiar tatăl ei, care şi-a părăsit familia pe când cântăreaţa avea doar şapte ani. Au fost necesari ani întregi de terapie psihologică pentru ca această amintire dureroasă să se şteargă şi să se transforme într-un act artistic – piesa „Tell Her You Belong to Me” se referă la momentul când tatăl vedetei şi-a părăsit familia pentru o altă femeie. Fiecare experienţă din tulburătoarea şi dramatica viaţă a lui Beth Hart s-a reflectat în muzica sa.

Iubitorii rock-ului şi blues-ului de calitate vor putea asculta piese de pe albumul „Better than Home”, care a ajuns locul 1 în top Billboard Blues, şi alte piese celebre în care artista şi-a „cântat” povestea vieţii la concertul pe care Beth Hart îl va avea pe 21 iulie la Sala Palatului, la invitaţia Vreau Bilet. Mai multe detalii despre concert şi despre artista Beth Hart se pot găsi pe pagina de eveniment a concertului.

Biletele se pot cumpăra de pe vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achiziţionate şi în patru rate fără dobândă, cu cardul Avantaj

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here