Black va susţine, pe 28 mai, un concert la Sala Palatului

German Quality Entertainment anunţă un nou eveniment de colecţie, sub egida Original Legends In Concert: celebrul artist pop-rock Black vine să te învăluiască cu aroma hit-ului ce a ţintit direct inimile oamenilor, single intitulat Wonderful Life, într-un eveniment ce se va desfăşura în premieră în România pe data de 28 mai, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00.

Black WONDERFUL LIFE

Wonderful Life, piesa de referinţă pentru industria muzicală a tuturor timpurilor, clasată în 1987 pe locul 2 în Franţa şi Germania, pe locul 1 în Austria, o bijuterie care nu şi-a pierdut din strălucire nici până în acest moment, hit ce este încă fredonat de sute de milioane de oameni de pe întreg mapamondul, dar şi alte secvenţe muzicale de real succes, precum: Everything Coming Up Roses, Sweetest Smile, Paradise, I Am Not Afraid, This Is Life, vor putea fi ascultate live, la Sala Palatului, la finalul lunii mai. Intrarea se face cu începere de la ora 19.00!

Cu o tehnică vocală de invidiat şi care şi-a păstrat prospeţimea ce l-a făcut celebru, britanicul şi poetul Black (Colin Vearncombe) te va purta pe aripile unei muzici sensibile, pline de amintiri frumoase! Totodată, celebrul Black îţi aduce în premieră în România şi piese proaspete, de pe noul album, ce va fi lansat foarte aproape de data concertului din România.

Biletele pentru concertul Black se găsesc în presale în perioada 28 ianuarie – 4 februarie la următoarele categorii de preţuri prin bilete.ro (sau în Oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi magazinele Germanos):

VIP – 224 RON
CATEGORIA I- 179 RON
CATEGORIA II – 134 RON
CATEGORIA III – 89 RON
CATEGORIA IV- 44 RON

Începând cu data de 5 februarie preţurile vor fi următoarele:
VIP – 249 RON
CATEGORIA I- 199 RON
CATEGORIA II – 149 RON
CATEGORIA III – 99 RON
CATEGORIA IV- 49 RON

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here