Bon Jovi lansează albumul „This house is not for sale“

Bon Jovi, una dintre cele mai renumite trupe din istoria muzicii internaţionale, lansează cel de-al paisprezecelea album, “This house is not for sale”, un material ce reflectă integritatea, perseverenţa şi legătura indestructibilă a uneia dintre cele mai mari trupe rock din lume.

Bon Jovi

Coperta albumului a fost prezentată fanilor pentru prima dată pe platformele de social media ale formaţiei, aceasta fiind o creaţie semnată de Jerry Uelsmann. Atunci când Jon Bon Jovi a descoperit-o, cu câţiva ani în urmă, mesajul puternic al imaginii l-a inpirat să scrie piesa ce a dat numele noului album al trupei, “This house is not for sale”.

“Imaginea aceea spune, cumva, povestea noastră, şi acum este coperta albumului nostru”, declară Jon. Despre piesă, acesta continuă: “cântecul este despre integritate şi despre tot ce a marcat existenţa noastră, ca trupă, în ultimii trei ani. Ne-am apropiat şi mai tare şi, aşa cum spune şi melodia-inima aceasta, sufletul acesta, casa aceasta nu sunt de vânzare”.

Cover This house is not for sale - BON JOVI“This house is not for sale” este cel de-al paisprezecelea album al trupei, de la cel de debut, lansat în 1984, şi reuneşte trupa cu producătorul câştigător al premiului Grammy, John Shanks, cu care Bon Jovi a început să colaboreze din 2005, de la albumul Have a Nice Day. “This house is not for sale” este primul material semnat Bon Jovi după What About Now (2013) care a însemnat al treilea album consecutiv câştigător al discului de platină pentru formaţie, alături de Lost Highway şi The Circle.

Cu o carieră de peste 30 de ani, ce a debutat în 1983, Bon Jovi a intrat în galeria legendelor muzicii rock. Peste 130 de milioane de albume vândute şi mai mult de 2800 de concerte ţinute în peste 50 de ţări în faţa a 35 de milioane de fani, toate acestea au făcut ca trupa să fie una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii din istoria muzicii internaţionale.

LASĂ UN COMENTARIU