Brent Cobb a prezentat varianta acustică a piesei „Solving problems“

„Solving Problems” este principala atracţie de pe noul album „Shine On Rainy Day” care va fi lansat pe data de 7 octombrie la Low Country Sound/Elektra Records.

Brent Cobb

Recenziile şi laudele la adresa acestei noi creaţii nu întârzie să apară, iar NPR Music descrie „Solving Problems” ca fiind o piesă reprezentativă ce descrie calmul şi senzaţia de relaxare pe care Cobb le oferă în „Shine On Rainy Day”, un album care îşi merită comparaţia cu nume precum Jesse Winchester şi Kris Kristofferson.

Produs de deţinătorul premiului Grammy Dave Cobb, albumul a fost înregistrat în doar patru zile în Nashville.

Deşi lansarea noului album îl va ţine ocupat, Brent planifica să se alăture colegului Anderson East în turneul acestuia, iar pe 15 octombrie va urca pe scena Amfiteatrului din Nashville alături de Chris Stapleton.

Despre muzică şi colaborarea cu producătorul (şi vărul) Dave Cobb, Brent declară: „Nu ne-a reuşit din prima, dar nu ne-am lăsat bătuţi. Dar dacă acesta rămâne a fi ultimul lucru pe care îl creez, atunci voi fi fericit, fiindcă este tot ce mi-am dorit să transmit.”

Iar Dave declară „Am insistat să lucrez cu Brent din motive egoiste. Mă simt ca acasă alături de el. Acest album este un soundtrack pentru familia noastră, muzică country pură”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here