Brett Dennen a lansat un nou album, „Por favor“

„Por Favor” se află în acest moment pe prima poziţie în top-ul iTunes. Produs de deţinătorul premiului Grammy, Dave Cobb (Chris Stapleton, Jason Isbell, Sturgill Simpson), albumul a fost înregistrat în Nashville şi a reuşit să atragă doar cuvinte de laudă şi recenzii pozitive.

Brett Dennen

Despre ideea ce a stat la baza procesul de creaţie a albumului „Por Favor”, Dennen declară „Când spui ‘te rog’, inviţi ceva în viaţa ta. Poate părea că eşti prea vulnerabil, dar însuşi faptul de a recunoaşte că ai nevoie de ceva, te face puternic. A fi conştient de o anume slăbiciune, este o tărie de caracter în sine. Vulnerabilitatea era un cuvânt care îmi venea des în minte în momentele de creaţie. Este ceva de care îmi este frică? Pot să dezvălui mai mult? Cât de departe pot merge? Care este direcţia mea şi când ajung la destinaţie?”

Iar Cobb a adăugat „Am lucrat cu Brett din cauza felului în care balansează melodiile. Este foarte atemporal în creaţiile sale, şi poţi descoperi acest lucru în sunetul muzicii sale. Albumul a avut parte de un process intens de creaţie, şi fiecare notă are personalitatea ei aparte”.

„Por Favor” este al 6-lea album, şi vine la câţiva ani după „Smoke And Mirrors” din 2013. Albumul a fost lăudat şi de critici, Rolling Stone numindu-l „cea mai puternică creaţie până acum” în timp ce NPR l-a descries ca fiind „o lucrare personală extrem de puternică”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here