Brett Eldredge lansează în această toamnă un album cu piese de Crăciun

Nu mai e niciun secret că Brett Eldredge este un fan înfocat al sărbătorilor de Crăciun, mai ales că în ultimii doi ani a fost gazda unor evenimente speciale dedicate sărbătorilor, în timpul cărora a interpretat toate piesele sale favorite.

brett eldrege

Un vis declarat al artistului a fost şi înregistrarea unui album cu piese de sărbătoare, vis care se va îndeplini în această toamnă.

„M-am simţit inspirat pentru acest album de la o vârstă foarte fragedăam visat la ziua când voi putea înregistra aceste piese de foarte multă vreme. Versiunea mea oferă un omagiu către toţi artiştii extraordinari care le-au interpretat înaintea mea-Frank Sinatra, Dean Martin, Ray Charles. În timpul înregistrărilor am dorit să trăim cu adevărat experienţa Crăciunului, iar pentru aceasta am decorat studio-ul în spiritul sărbătorilor în mijlocului lui Mai, alături de unii dintre cei mai buni artişti din lume. Toţi au fost inspiraţi de aceste piese clasice care le-au marcat sărbătorile de iarnă din copilărie. Sunt sigur că această magie se simte în piese şi abia aştept ca publicul să asculte albumul”, spune Eldredge.

Albumul a fost înregistrat în legendarul Studio Avatar din New York, care a fost gazda renumitilor artişti precum Bob Dylan, Tony Bennett, Bruce Springsteen, John Lennon, Billy Joel, Iggy Pop, Madonna şi David Bowie. Produs de Rob Mounsey (care a lucrat anterior cu Elton John, James Taylor, Idina Menzel, Michael Buble) şi Jay Newland (Etta James, Paul Simon, Stevie Wonder, Eric Clapton) va conţine mai multe dintre piesele clasice de Crăciun, precum şi o piesă originală „Glow”.

Actualul album al lui Brett Eldredge intitulat „Illinois” a reuşit să atingă succesul cu 2 single-uri pe locul 1 şi al treilea „Wanna Be That Song” în ascensiune în top-urile muzicale. Cel mai recent, fanii îl pot admira în turneul ripCord alături de Keith Urban.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here