Bruno Mars a susţinut un concert la Casa Alba

Bruno Mars a susţinut un concert special în faţa a sute de militari şi a familiilor lor, precum şi în faţa oaspeţilor de seamă ai cuplului prezidenţial, sâmbătă la Casa Albă, cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite ale Americii.

bruno mars concert casa alba

Artistul, câştigător a numeroase discuri de platină şi trofee Grammy, a interpretat numeroase hituri în cadrul evenimentului special organizat de USO (United Service Organization). O furtună neaşteptată a anulat festivităţile care ar fi trebuit să se desfăşoare pe gazonul Casei Albe, însă preşedintele Barack Obama şi Prima Doamnă Michelle Obama au ieşit în faţa publicului înainte de show-ul lui Bruno Mars, pentru a ţine o cuvântare. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

“A fost o onoare să iau parte la spectacolul oferit de Casa Albă pe 4 iulie. A fost incredibil să stau alături de familia prezidenţială şi alături de USO şi să ne manifestăm împreună recunoştinţa pentru serviciul şi sacrificiile trupelor americane, precum şi a famiilor militarilor”, a declarat Mars.

Preşedintele S.U.A., Barack Obama, a ţinut un discurs emoţionant în care a accentuat faptul că libertatea nu este un bun gratuit şi că le este extrem de recunoscător celor din serviciul militar, pentru contribuţia lor la siguranţa ţării.

LASĂ UN COMENTARIU