Călin Goia a înmânat premiul de 4.000 de euro, câştigat de un bucureştean la Europa FM

După ce vineri, 17 octombrie, a câştigat 4.000 de euro la concursul „Dublu sau nimic“, luni, 20 octombrie, Ionuţ Istrate şi gaşca sa de colegi au venit în studioul “Deşteptarea”, de la Europa FM.

castigator europa fm dublu sau nimic calin goia premiu

Tânărul a mărturisit că şi-a sunat soţia să-i spună că norocul i-a surâs şi este mai bogat cu 4.000 de euro, însă aceasta nu l-a crezut în primă fază. Cu banii câştigaţi, Ionuţ este hotărât să-şi achite creditul bancar.

George Zafiu şi Vlad Petreanu i-au întrebat pe colegii lui Ionuţ de ce nu au participat şi ei la concurs, iar una dintre colege a spus că ea preferă să câştige banii muncind. În replică, Ionuţ a spus că cei 4.000 de euro sunt cei mai munciţi bani, pentru că a muncit o viaţă să adune cunoştinţe.

Tânărul a fost şi cel care a adresat întrebările la concursul „Dublu sau nimic“. Din păcate, el nu i-a purtat noroc concurentei, care a pierdut. Aceasta nu a ştiu că Prometeu a furat de la zei focul pentru a le face oamenilor viaţa mai uşoară.

Călin Goia de la Voltaj a venit la matinal special pentru a-i înmâna lui Ionuţ premiul în valoare de 4.000 de euro. După emisie, câştigătorul a fost sărbătorit cu tort şi şampanie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here