Caravana „Românii au talent“ ajunge din nou la Bucureşti

Sâmbătă, 16 noiembrie, şi duminică, 17 noiembrie, “Românii au talent” fac show la Palatul Copiilor din Bucureşti. După ce a colindat ţara în lung şi-n lat, caravana celei mai tari emisiuni din istoria divertismentului românesc încheie seria de spectacole din acest sezon în Capitală.

romanii au talent andra andi mihai

Concurenţii care au fost selectaţi în urma preselecţiilor din 3 noiembrie vor urca pe scenă în faţa juriului format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. „Avem locuri clasa întâi pentru semifinale“, i-au anunţat prezentatorii Smiley şi Bartoş pe aspiranţii la marele titlu.

Talentele vor fi recompensate pe măsură şi în acest sezon: câstigătorul va pleca acasă cu 120.000 de euro, iar românul cu cel mai original talent va primi 10.000 de euro, premiul de originalitate pus la bătaie pentru prima oară în istoria show-ului.

Show-urile “Românii au talent” de la Palatul Copiilor de sâmbătă şi de duminică vor începe de la orele 12:00 şi 19:00, iar intrarea este liberă, aşa că bucureştenii sunt aşteptaţi să vadă în direct cum se scrie istorie în entertainment-ul romanesc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here