Cat Music stabileşte un nou record: 4 miliarde de vizualizări pe YouTube

Casa de discuri Cat Music reuşeşte să stabilească un nou record: canalul oficial de YouTube al label-ului a depăşit 4 miliarde de vizualizări. Astfel, Cat Music îşi consolidează poziţia de lider în topul canalelor româneşti pe YouTube.

Cat Music Youtube

Incredibila cifră vine la aproximativ 10 luni de când canalul a atins pragul de 3 miliarde de vizualizări. Astfel, acesta se poziţionează pe locul 128 în clasamentul general la nivel mondial şi pe locul 59 în categoria „Muzică”.

Cele mai vizualizate clipuri de anul acesta de pe canalul de YouTube Cat Music sunt: Delia & Macanache-„Rămâi cu bine” (19,4 milioane de vizualizări), The Motans feat. Delia-„Weekend” (19,1 milioane de vizualizări) şi What’s UP-„La tine” (18,9 milioane de vizualizări). Cel mai vizualizat clip de pe canalul de YouTube este „Dalinda”, al lui Alex Mica, cu peste 69 de milioane de vizualizări, urmat de clipul piesei „Laugh Till You Cry”, interpretată de Faydee şi Lazy J, cu peste 58 de milioane de vizualizări.

Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, Cat Music are cu aproape 1 milion de abonaţi mai mult: 3,4 milioane de abonaţi în prezent, faţă de 2,5 milioane în vara lui 2016. Această cifră poziţionează canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music pe primul loc în topul canalelor din România cu cei mai mulţi abonaţi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here