Ce pretenţii are Enrique Iglesias pentru concertul de la Bucureşti

Cel mai aşteptat concert al lunii mai, se află la doar câteva zile distanţă. Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, să îi distreze pe spectatorii români, cu mega show-ul „Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul său.

Enrique Iglesias

Pregătirile pentru acest concert au intrat în linie dreaptă. Organizatorul Art BG România, respectă cu stricteţe toate condiţiile impuse de managementul artistic, ce vizează pe de o parte calitatea întregii producţii artistice, iar pe de altă parte asigurarea unui nivel ridicat de confort, solicitat de artist. Staff-ul lui Enrique Iglesias, alcătuit din 30 de persoane, va avea grijă ca sunetul să fie impecabil şi se vor ocupa îndeaproape de cele mai mici detalii, astfel încât toţi spectatorii să rămână cu amintirea unui concert de excepţie.

Deşi, cerinţele nu sunt la fel de extravagante ca ale altor artişti de notorietate internaţională, Enrique Iglesias a solicitat ca pe toată perioada şederii sale la Bucureşti să se deplaseze cu o maşină Mercedes din gamă de lux, să fie cazat în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele din capitală, unde va beneficia de servicii spa de relaxare, după concert.

Preferinţele sale culinare vor fi lăsate pe mâna unui specialist în gastronomie, căci organizatorii au avut misiunea de a-i asigura artistului un bucătar personal. Prin urmare, înainte şi după concert, acesta va fi la dispoziţia artistului pentru a-i prepara diferite preparate din muşchi de vită, import America de Nord, servit cu clorofilă de spanac, curcan, peşte şi pui, la grătar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, dar şi mai multe reţete de sushi, cu ton, somon sau creveţi sălbatici de Australia.

Artistul a ales Jubile pentru a-i asigura atât în backstage cât şi după concert tot ceea ce a cerut în materie de preparate culinare! Jubile are o bucătărie variată şi, în plus, reinterpretează şi bucătăria românească. Enrique Iglesias este tentat să guste şi din preparatele culinare autohtone, dându-i astfel bucătarului posibilitatea de a-i pregăti şi specialităţi rafinate din bucătăria românească.

Cabina din spatele scenei va fi dotată cu o canapea din piele, masă de cafea, plante ornamentale şi un perete din oglindă, cu lumini. Din această încăpere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plată, gheaţă, diverse sortimente de băuturi răcoritoare, sucuri naturale şi energizante. În plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, rădăcină de ghimbir, lămâi, căpşuni şi miere.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here