Ce spun Dan Bittman, Paul Ciuci și Cristi Minculescu despre concertul „Ca pe vremuri“

Holograf, Compact și Cristi Minculescu & Iris vor urca din nou, după 20 de ani, pe aceeași scenă, în cadrul spectacolului “Ca pe vremuri” din 15 iunie, la Arenele Romane din București.

Afis CA PE VREMURI

Timp de 5 ore, prin hituri ca “Fata din vis”, “Un alt început”, “Cântec pentru prieteni” (Compact), “Baby”, “Trenul fără naș”, “Să nu crezi nimic” (Iris), “Dragostea mea”, “Banii vorbesc”, “Primăvara începe cu tine” (Holograf), trio-ul de aur al rock-ului românesc ne propune o reîntoarcere în vremea de altădată, când s-au născut hituri pe care este imposibil să nu le cunoști și care sunt nelipsite în continuare din playliste de radio și petreceri private.

„Ne-am hotărat să facem acest spectacol pentru că, pentru noi, perioada de început a carierei noastre, “perioada Costinești” – cum o numim noi – înseamnă cumva un val de succes și corespunde cu perioada în care am început cu toții muzica. Aveam cam 100 de concerte pe vară doar în Costinești și bineînțeles acolo ne întâlneam și cu cei de la Compact și Iris”, povestesc membrii Holograf.

Și Paul Ciuci de la Compact îsi amintește cu drag de perioada de început a carierei lor: „Nici nu bănuiam cât de interesantă și plină de surprize poate fi aventura în care am pornit în urmă cu 37 de ani și continuă și astăzi sub numele de „Compact”. Am fost fericiți, bucuroși, triști, dezamăgiți, plini de speranță, entuziaști, inconștienți, nemulțumiți, șovăitori, hotărâți, dar peste toate acestea am fost și suntem recunoscători unui public minunat care ne-a dat voie să ne bucurăm de muzică și care ne-a ajutat ca visele și dorințele noastre să devină reale”, încheie artistul.

La rândul său, Cristi Minculescu mărturisește: „‘Ca pe Vremuri’ este un cadou frumos pe care dorim să îl oferim publicului nostru, celor care ne iubesc muzica, celor care ne-au susținut necondiționat, pe alocuri cu nostalgie, de cele mai multe ori cu înflăcărare. Sper ca acest eveniment muzical să fie primit cu aceeași bucurie cu care noi toți vom urca pe scenă, în această formulă după mai bine de 20 de ani și, de ce nu, să se repete cât mai des”.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro și în magazinele Flanco și au preț redus până pe 30 aprilie 2017.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here