Celine Dion va cânta o nouă melodie pentru coloana sonoră a filmului „Frumoasa și bestia“

Celine Dion, câștigătoare a cinci premii Grammy și una dintre cele mai bine vândute artiste, va interpreta o melodie nouă, „How does a moment last forever“, care va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului live-action „Frumoasa și bestia“.

Celine Dion

Scrisă de compozitorul Alan Menken, câștigător de opt ori al premiului Oscar, și de Tim Rice, laureat al trei premii Oscar, piesa „How does a moment last forever“ este o baladă emoționantă despre păstrarea momentelor prețioase ale vieții. Porțiuni ale acestei noi piese sunt auzite pe tot parcursul filmului, fiind inserate diferite acorduri, înainte să debuteze la finalul filmului varianta completă a cântecului lui Dion.

„Să fac parte din versiunea originală a filmului ‘Frumoasa și bestia’ a fost o experiență magică în viața mea și sunt cu adevărat onorată să fac parte iar din această nouă versiune a filmului”, a spus Celine Dion.

Directorul departamentului muzical al Walt Disney Studios Motion Pictures Production, Mitchell Leib, i-a propus artistei acest proiect cu ideea ca ea să înregistreze una dintre cele trei piese noi scrise pentru film: „Celine a fost alegerea unanimă a realizatorilor filmului și a studioului pentru a interpreta acest cântec, iar toți cei implicați în crearea filmui au fost încântați că Céline a acceptat să facă parte din această nouă adaptare live-action a poveștii“.

Pentru filmul de animaţie, Celine Dion a interpretat împreună cu Peabo Bryson duetul original din „Frumoasa şi bestia“, melodia impresionantă a lui Alan Menken cu versurile de neuitat ale lui Howard Ashman, câştigător a două premii Oscar. Cântecul a devenit imediat un adevărat clasic, fiind premiat cu un Oscar, un Glob de Aur şi trei premii Grammy. Menken a inclus pe coloana sonoră şi noi înregistrări ale cântecelor clasiced din versiunea animată, semnate de el şi Ashman.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here