Cheloo: „Nu am puterea să ascult o femeie care vorbește atât de mult“

Gabriela Niță, una dintre cele cele mai ambițioase concurente „iUmor”, care a fost prezentă și în primele două sezoane, se va întoarce pe scena emisiunii, duminică 19 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu un scop foarte precis.

Gabriela Nita iUmor

Doamna care și-a „condimentat” bancurile spuse pe scenă cu câte un șpagat sau sfoara nu a reușit niciodată să ia un „like” și de la Cheloo, iar acum aceasta va fi dorința ei cea mai mare. „Îmi pare rău că nu am reușit să smulg un like și de la Cheloo, dar nu este timpul pierdut. Dacă nu, încercăm acatiste, ceva….”, a glumit Gabriela când s-a aflat ultima dată pe scena ”iUmor”.

Bancurile ei cu „turma mea, viața mea” și cea cu „florile mov” l-au făcut pe Cheloo să spună „Eu nu am puterea să ascult o femeie care vorbește atât de mult. Soțul e în viață? Aplauze pentru soț, are o rezistență fantastică. Înnebunesc”, adaugând că această doamnă este un vampir energetic de calitate A++, după care a părăsit masa juriului.

Însă ceilalți doi jurați au apreciat-o de fiecare dată, Bendeac spunându-i că „Eu chiar cred că viața mea ar fi mult mai tristă fără tine” și că, de asemenea, este un concurent pe care el îl iubește și speră să o mai vadă, dorință care i se va îndeplini.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here