Cine sunt cei cinci tineri coreeni care au furat inimile fetelor din România

History, considerată de critica muzicală dar și de fani, formația cu cea mai rapidă ascensiune în genul k-pop, a luat naștere în 2013, fiind primul „male idol group” din Korea.

History

Formația îi are în componență pe: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho și Yijeong. Muzica celor cinci se bucură o largă apreciere atât în ţara natală cât şi în Europa, iar în România interesul fanilor a fost atât de mare încât la doar 5 minute de la punerea în vânzare a biletelor, două categorii au fost sold-out, o premieră pentru concertele care au avut loc până acum în România.

Concertul va avea loc sâmbătă 27 februarie 2016, de la orele 19:00, la Palatul Național al Copiilor. Accesul publicului în sală va fi permis începând cu orele 18:00.

Aflată pentru prima oară în România, formația promite un concert de neuitat, în care muzica, dansul și buna dispoziție vor oferi publicului român o seară senzațională.

Pentru acest eveniment mai sunt disponibile doar următoarele categorii de bilete, numărul acestora fiind limitat:

– Categoria II – 100 Lei.

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here