Claudia Pavel vorbeşte despre stil, kickboxing şi tirul cu arbaleta la TVR 2

În această săptămână, la Atelierul Vieţii, Mirela Vaşadi discută cu două invitate speciale despre pasiunea pentru sănătate holistică și nutriţie integrativă, despre hrana copiilor şi somnul de calitate.

Atelierul Vietii Claudia Pavel sursa foto facebook

În studioul emisiunii va fi prezentă artista Claudia Pavel (Cream), precum şi cunoscuta specialistă în nutriţie Larisa Petrini, certificată de Institutul pentru Nutriţie Integrativă din New York şi ambasador Jamie Oliver pentru ”Food Revolution Day”.

Claudia va vorbi despre cum a reuşit ea să slăbească mai bine de 15 kg, să-şi transforme corpul dar şi stilul de viaţă. A renunţat la diete extreme, la înfometare, la carnea roşie şi la lactate. Acum, ea are un program organizat şi o viaţă echilibrată. „Am ajuns aşa din cauza delăsării. Nu mai aveam grijă deloc de mine. Mâncam seara o prăjitură, apoi mai ceream una. Seara mâncam de la fast-food”, spune Claudia.

În ultima vreme, Claudia a început să practice kickboxing şi a învăţat să tragă cu arbaleta. Face sport intensiv, cântă, danseazăă şi joacă în filme. Toate acestea, în timp ce îşi creşte copilul. „Am devenit o nouă persoană odată cu fiul meu. Simt că am renăscut. Nu mai recunosc în mine multe părţi din trecut”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here