Concertele Manowar programate la Bucureşti şi la Cluj nu vor mai avea loc

Managementul formaţiei Manowar a luat decizia de a anula cele două concerte pe care trupa trebuia să le susţină în luna februarie în România.

Trupa Manowar

În momentul în care s-a stabilit să se organizeze cele două concerte cu Manowar, s-a decis împreună cu managementul formaţiei a se parafa câte un contract diferit, cu clauze şi termene de plată diferite pentru fiecare eveniment în parte.

Pentru concertul din Bucureşti, programat pe 21 februarie 2016 la Romexpo, numărul de bilete vândut era foarte mic, iar predicţiile de vânzare făcute la mijlocul săptămânii trecute erau destul de sumbre faţă de costurile foarte mari pe care le implică producţia acestui eveniment, astfel că anularea evenimentului a fost iminentă.

Pentru concertul din Cluj, programat pe 19 februarie 2016 la Sala Polivalentă, lucrurile stau cu totul altfel. Pentru acest eveniment, numărul de bilete vândute era considerabil mai mare, primul termen contractual de plată fiind la începutul lunii ianuarie 2016, dar cu toate acestea, concertul a fost anulat! Din păcate, cei de la Project Events, care erau organizatori, nu au mai reuşit să ia legătura cu cei din management pentru a vedea exact de ce au luat decizia de a anula şi acest concert.

Project Events iși cere scuze pe această cale tuturor celor care au cumpărat bilete pentru cele două concerte. Pentru recuperarea banilor trebuie să vă adresaţi site-ului sau să mergeţi la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii), pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care cei ce şi-au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii este: 20 octombrie 2015 – 20 decembrie 2015.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here