Concertul Black, reprogramat din nou

German Quality Entertainment împreună cu managementul artistului BLACK au luat o decizie corectă, mai ales pentru cei care totuşi îşi doresc acest eveniment, şi anunţă mutarea concertului într-o locaţie cu mult mai intimă, perfectă pentru muzica lui Colin Vearncombe.

Slideshow

Noua sală şi noua dată ale acestui show vor fi anunţate cât de curând!

„Concertul se va susţine, chiar dacă a întâmpinat impedimente! Ne dorim ca muzica acestui artist să fie ascultată şi înţeleasă mult mai bine într-un cadru mai restrâns, aşa cum a lăsat de înţeles şi publicul român. Ne permiteţi o mică glumă: se pare că cifra 28 nu este favorabilă lui BLACK, cel puţin pe teritoriul din România. Prima dată a fost programat pe 28 mai, acum pe 28 noiembrie, trebuie să tăiem din calendar această combinaţie şi să alegem o dată cu noroc, a treia, ultima şi una, evident, de succes! Sperăm ca spectatorii să înţeleagă că organizarea, responsabilitatea pe care le avem sunt foarte mari şi German Quality Entertainment nu a anulat evenimente, ceea ce nu se va întâmpla nici acum”, a declarat Christian Raetscher, CEO German Quality Entertainment.

Returnarea biletelor se face începând de pe 29 octombrie, de la punctele de unde spectatorul a făcut achiziţia!

Cei care doresc să îşi păstreze biletul sunt rugaţi să aştepte până săptămâna viitoare când anunţăm noile detalii ale acestui concert, pentru a le explica cum se face conversia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here