Cosmin Seleși și Aurelian Temișan au plecat în Iran, cu naționala de fotbal a artiștilor

Aurelian Temișan și Cosmin Seleși, juratul, respectiv prezentatorul show-ului „Te cunosc de undeva!”, au plecat cu Naționala de fotbal a artiștilor la Qeshm, în Iran, unde va avea loc Campionatul Mondial de Fotbal în sală.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_270116_TCDU9 Ed1_0014

Cei doi fac această deplasare în calitate de portar, respectiv de… rezervă, Seleși fiind cea mai nouă achiziție a Naționalei de fotbal a Artiștilor.

“Cosmin are doar câteva antrenamente la activ și vine, în primul rând, să vadă cum se desfășoară un asemenea campionat mondial. El va conduce echipa… rezervelor. Până vom găsi majorete, îl delegăm pe el să suplinească o galerie puternică pe care echipa noastră ar fi putut s-o aibă. Însă este foarte posibil ca el să și joace, chiar în primele partide, atunci când scorul o va permite”, spune Temișan.

La Campionatul Mondial de Fotbal în sală din Iran vor participa 12 echipe: Iran, Brazilia, România, Turcia, Polonia, Ungaria, Kazakhstan, Grecia, Azerbaidjan, Japonia, Germania și Suedia.

Din delegația României nu va face parte căpitanul echipei, Andrei Ștefănescu. Acesta a rămas acasă să-și pregătească personajele pe care le va interpreta în duet cu Liviu Vârciu, la “Te cunosc de undeva!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here