Cristi Minculescu şi Iris au încheiat turneul „Din nou împreună“ printr-un spectacol de excepţie la Sala Polivalentă

În ropotele de aplauze ale fanilor din trei generaţii diferite, Cristi Minculescu şi Iris au încheiat la Sala Polivalentă din Bucureşti turneul naţional “Din nou împreună”, care a parcurs, timp de o lună, 14 oraşe.

Cristi Minculescu_Iris_Sala PolivalentaFormulei care i-a consacrat drept “Naţionala de rock a României” i s-au alăturat în cadrul spectacolului şi artişti de seamă şi prieteni vechi, bucuroşi să ia parte la reunirea legendei rockului românesc, Cristi Minculescu şi Iris.

Astfel, artiştii au interpretat împreună cu Mircea Vintilă melodia “Corso”, cu Paula Seling, “Cine mă strigă în noapte”, şi cu Felicia Filip, “Baby” şi “De vei pleca”, momente care au stârnit emoţii şi reacţii puternice în inima publicului prezent la evenimentul din Bucureşti, după cum mărturiseşte şi Cristi Minculescu: „Mă gândesc cât de frumos şi încărcat de emoţii de ambele părţi a fost, dar şi cât de repede s-a sfârşit acest turneu. Iar atmosfera de la Sala Polivalentă a fost pură magie pentru inimile noastre, le mulţumim tuturor suporterilor care au venit, au cântat superb cu noi şi ne-au fost alături necondiţionat. Au tot respectul nostru şi îi aşteptăm şi în continuare cu surprize frumoase”.

Paula Seling_Concert_Cristi Minculescu_Iris

Un alt moment memorabil a fost şi duetul de tobe dintre Nelu Dumitrescu şi fiul său, Cristi Dumitrescu, îndelung aclamat de public.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here