Cristina Bălan a câştigat „Vocea României“

Pe 18 decembrie s-a încheiat cel mai recent sezon al emisiunii „Vocea României“! Concurenţii au început timizi şi plini de emoţii drumul spre cel mai râvnit trofeu muzical din România, însă doar cei mai buni au trăit extazul victoriei. Fiecare antrenor şi-a trimis în live-uri cele mai bune voci.

cristina balan castigat vocea romaniei 2015

După o călătorie epuizantă şi patru show-uri fabuloase, pline de emoţie, pasiune şi dramatism, alegerile antrenorilor alături de votul decisiv al celor de acasă au făcut ca patru voci de excepţie să ajungă în finală.

Cristina Bălan a cucerit publicul şi a ieşit învingătoare. Astfel, Tudor aduce trofeul în echipa sa, pentru cel de-al doilea an consecutiv.

În urma voturilor telespectatorilor, Tomi Weissbuch din echipa Moga a fost pe locul doi, Tobi Ibitoye din echipa Smiley pe locul trei, iar Michel Kotcha, tot din echipa Smiley, pe locul patru.

Pe lângă momentele senzaţionale prezentate de concurenţi pe scena vocilor, în finală am avut parte şi de trei surprize. Celebra trupă rock Viţa de vie a venit la Vocea României cu un moment emoţionant şi o melodie cu un mesaj puternic, „Praf de stele“.

Loredana a spus încă o dată „Te iubesc“, de data aceasta alături cu foştii concurenţi din echipa sa, Cristina Vasopol, Florentina Ciună, Antonio Fabrizi şi Iulian Selea, dar şi alături de copiii de la Atelierul de muzică şi voce. Tiberiu Albu şi colegii săi din trupa Fameless au venit să susţină concurenţii, să salute antrenorii şi să încânte publicul cu o melodie interpretată în forţă, „For the love of God“.

Cei patru finalişti au adus pe scena vocilor 11 momente extraordinare, care au emoţionat şi impresionat atât antrenorii, cât şi publicul. Concurenţii au cântat câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor şi încă una alături de un invitat surpriză, reuşind să transmită pasiune, determinare şi emoţie.

Tobi Ibitoye a deschis seara de gală cu un moment puternic, perfect pentru începutul show-ului. El a cântat melodia „Feeling good“ şi a adus foarte multă energie pe scenă. A continuat spectacolul cu un duet de excepţie cu Alina Eremia, iar împreună cei doi au interpretat, plini de emoţie, piesa „Jealous“. Seara s-a încheiat pentru Tobi alături de Smiley şi colegul său de echipă, Michel. Cei trei au cântat cu bucurie pe chipuri piesa „Acasă“ şi au reuşit să aducă multă culoare şi voie bună.

finalisti vocea romaniei 2015 finalaMichel Kotcha a dovedit încă o dată că are o voce specială. Concurentul a început show-ul cu melodia „Unchained melody“, iar interpretarea sa l-a copleşit pe Smiley şi i-a emoţionat pe ceilalţi trei antrenori. Pentru cel de-al doilea moment, Dan Bittman i s-a alăturat pe scenă lui Michel şi împreună au cântat piesa „Şi îngerii au demonii lor“, care i-a pus perfect în valoare timbrul lui Michel.

Tomi Weissbuch, ocupantul locului doi, a început finala cu un duet formidabil. Andra a venit pe scena de la „Vocea României“ în marea finală şi a cântat împreună cu Tomi melodia „România“, reuşind să creeze un moment emoţionant, îndelung aplaudat. Cel de-al doilea duet al serii pentru Tomi a fost cel cu antrenorul său, Moga. Cei doi s-au dezlănţuit pe scenă când au interpretat melodia „Wonderwall“. Plin de curaj şi determinare, Tomi a cântat în final melodia „Fix you“.

Câştigătoarea marelui trofeu „Vocea României“, Cristina Bălan, a adus pe scenă trei momente fabuloase. Concurenta a interpretat melodia „Vama Veche“ împreună cu antrenorul său, Tudor Chirilă. Momentul a fost unul incredibil, apreciat de public. Singură, Cristina a cântat impecabil şi a transmis foarte bine emoția piesei „This is my life“. Pentru cel de-al treilea moment din finală, Corul Regal i s-a alăturat pe scenă şi, împreună, au interpretat celebra melodie, „The show must go on“, reuşind să-i cucerească pe cei de acasă, care i-au dat voturile lor.

La finalul show-ului, Tudor Chirilă a declarat: „Mulțumesc Pro TV că în acest show mi-a dat o mare ocazie de a le arăta oamenilor cine sunt eu, mi-a dat posibilitatea să fiu onest“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here