Cupluri celebre, voci senzaționale, pasiune și emoție la „Vocea României“

Atmosfera devine din ce în ce mai tensionată la Vocea României, iar concurenții luptă și vinerea aceasta pentru un loc în semifinală. Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga au format încă nouă cupluri de dueliști care vor intra în ring și vor face tot posibilul să demonstreze că vocea lor merită să meargă mai departe în competiție.

Vocea Romaniei editie noua

Antrenorii își vor ocupa din nou locurile pe scaune și vor privi plini de emoții evoluția concurenților și momentele de pe scenă, pregătite de concurenți sub îndrumarea lor. Dacă unii dintre ei îi vor surprinde și vor primi numai cuvinte de laudă, alții nu vor reuși să se ridice la nivelul așteptărilor și vor primi sfaturi utile din partea celor patru, pentru a ști ce trebuie să facă să impresioneze.

Telespectatorii vor asista în cea de-a doua zi a duelurilor la un moment plin de pasiune și energie, în care Smiley o va invita pe Loredana la dans și împreună vor fredona și câteva versuri ale melodiei cântate pe scenă.

Toți cei patru antrenori vor avea comentarii savuroase și vor pune în scenă împreună cu concurenții momente memorabile, pline de efervescență, energie și emoție.

Vom vedea cine va reuși să o impresioneze pe Loredana și să o determine să spună: “N-ați făcut un duel, ați făcut un duet!”, cu cine se va duela Mihai Rait și dacă va ieși câștigător, dar și care cuplu de dueliști l-a determinat pe Moga să afirme: “Tu ai adus originalitate, ea a adus sexiness! Îl aleg pe Smiley!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here