Damian Drăghici a primit Discul de Aur de la Universal Music România

Joi, 23 martie, casa de discuri Universal Music România i-a acordat Discul de Aur trupei Damian Drăghici & Brothers, pentru albumul aniversar „Gypsy rock (Change or die)“, material discografic cu peste 20 de colaborări cu artişti precum Smiley, Delia, Loredana Groza şi Dan Bittman.

damian draghici brothers discul de aur gypsy rock

Albumul „Gypsy rock (Change or die)“ conţine 16 piese, iar primul single extras este „În staţie la Lizeanu (Domnişoară, domnişoară)“, piesă interpretată alături de Smiley şi care a depăşit 15 milioane de vizualizări pe YouTube şi se află în topul difuzărilor la radio şi TV.

Prin acest material discografic, trupa Damian & Brothers introduce, printre instrumentele tradiţionale lăutăreşti, elemente de rock, ritmuri dubstep, reggae sau gypsy blues. Producţia muzicală s-a realizat în studiourile HaHaHa Production.

Discul de Aur este înmânat proiectului Damian & Brothers cu mai puţin de o săptămână înaintea mega-concertului „Gypsy rock (Change or die)“, care va avea loc pe 31 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Show-ul aniversar de 10 ani înseamnă o producţie senzaţională, cu zeci de invitaţi speciali, costume şi coregrafii inedite, un regal de muzică live şi interpretări excepţionale. Biletele au fost puse în vânzare pe eventim.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here