Daniel Lazăr, omul care a creat negativul piesei „Demnitate“, interpretată de Paraziţii

Aşa cum ne-au obişnuit, băieţii de la Paraziţii nu se feresc să spună lucrurilor pe nume, iar cea mai recentă melodie a lor, „Demnitate“, lansată alături de Daniel Lazăr, a reuşit să impresioneze prin versuri, dar şi prin producţia muzicală complexă.

daniel lazar negativ demnitate parazitii

Puţini sunt cei care ştiu însă că în spatele liniei melodice atât de emoţionante se află chiar Daniel Lazăr. Negativul nu este unul obişnuit, ci o întreagă simfonie, scrisă de artist special pentru a transmite cât mai bine mesajul gândit de cei de la Paraziţii.

„Muzica este mare mea dragoste, iar întotdeauna mă simt în elementul meu printre note. Atunci când am ascultat pentru prima dată piesă, m-a cuprins un tremur şi un fior rece mi-a trecut pe şira spinării. Cred că demnitatea noastră este cel mai important lucru pe care îl avem, iar realitatea este că vremurile pe care le trăim ne-o pune mereu la grea încercare. Iar versurile băieţilor de la Paraziţii ating exact acest subiect atât de sensibil. Tot ce am făcut, de fapt, a fost să transpun pe portativ sentimentele astea. Ce a ieşit e un ‘dans’ de corzi, suflători, percuţii, viori. Iar dacă oamenilor le place, nu pot decât să mă bucur. Le mulţumesc băieţilor de la Paraziţii pentru încredere. Ea a stat la baza tuturor lucrurilor frumoase pe care le-am făcut împreună“, a spus Daniel Lazăr.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here