Daria Văcăroiu, fostă concurentă la „Next star“, a câștigat concursul „Super kids“ din Germania

Daria Văcăroiu, finalistă în sezonul trecut al emisiunii “Next Star”, difuzată de Antena 1, a câștigat concursul „Super Kids” Germania 2016 și va apărea în această toamnă în show-ul american “Little Big Shots”, difuzat de NBC.

Super Kids

În Germania, Daria a ieșit învingătoare în fața a 15 copii din alte țări, impresionând juriul și telespectatorii germani cu felul în care cântă cu vocea și harpa. Ea a fost remarcată de producătorii germani cu momentul artistic pe care l-a susținut anul acesta în cel de-al șaselea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru și invitată să participe în Germania la emisiunea “Super Kids”.

Prezentată ca un copil multitalentat, Daria i-a uimit pe toți cu talentul său muzical, fiind aplaudată în picioare de publicul prezent în sală, după ce a cântat remarcabil cu vocea acompaniindu-se la harpă.

Ascensiunea Dariei Văcăroiu nu se oprește aici. Talentata elevă a Liceului “George Enescu” din București va apărea în această toamnă pe scena show-ului american “Little Big Shots”, difuzat de NBC, fiind astfel prima româncă invitată să participe la această emisiune de talente care se difuzează peste Ocean.

LASĂ UN COMENTARIU