Delia Matache, invitatul surpriză de la concertul Vunk din Tribute

Ultimul concert de club din anul 2013 din București al trupei Vunk a avut o invitată care a surprins pe toată lumea: Delia Matache.

Vunk in club Tribute

Intitulat “București, ultimul bal” concertul a fost unul cu dress code – rock – și a fost modul prin care băieții de la Vunk au mulțumit tuturor colaboratorilor, fanilor și prietenilor care le-au fost alături într-un an foarte bun pentru ei.

Prezența Deliei, care venea după cinci ore de emisie live la „X Factor“, a fost un semnal elegant al liderului trupei Vunk, Cornel Ilie, că disputa pe care au avut-o au rezolva-o dincolo de ochii publicului sau ai presei.

În vară, după un concert la care au participat amândoi, Cornel Ilie a povestit pe blogului lui că Delia a cântat foarte multe manele și i-a atras acesteia atenția că un jurat „X Factor“ are niște responsabilități față de educarea publicului. Opinia lui a fost preluată de toate ziarele și a ajuns la principalele jurnale de știri ale televiziunilor. La momentul respectiv, replica Deliei a venit prin intermediul unei înregistrări în care reinterpreta hitul „Pleacă“, al celor de la Vunk, pe ritmuri de manele și spunea că totul a fost o glumă.

Polemica dintre cei doi s-a încheiat încă de a doua zi, într-o conversație prietenească la telefon, dar publicul i-a văzut din nou împreună abia vineri seară, când au cântat chiar melodia „Pleacă“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here