Delia, trei zile la rând pe scena Sălii Palatului. Va susţine concertul „Psihedelia“ şi pe 4 martie!

După ce în urmă cu aproximativ o lună de zile a anunţat că show-ul „Psihedelia“ nu va mai avea loc doar pe 6 martie 2017, ci şi pe 5 martie, deoarece biletele s-au epuizat foarte repede, acum Delia îşi anunţă fanii că va concerta la Sala Palatului şi pe 4 martie.

Delia Psihedelia 4 Martie 2017

„Mă bucură foarte mult faptul că am mai adăugat un show în seria ‘Psihedelia’. E o întreagă experienţă care îţi schimbă percepţia asupra realităţii. Nu e nimic înfricoşător, doar un show diferit faţă de ce am făcut până acum. Îmi place să vin cu un produs bine gândit, cu elemente deloc comune şi, cel mai important, cu o producţie de calitate la care muncesc cu o echipă imensă, de câteva luni bune“, a spus Delia.

Biletele s-au pus în vânzare online pe catmusic.ro, eventim.ro, bilete.ro şi salapalatului.ro, iar punctele fizice de vânzare sunt Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV şi oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here