Dillon Francis a anunţat data lansării EP-ului „This mixtape is fire“

Dillon Francis, artistul care cucereşte topurile muzicale cu single-ul „Get Low” (colaborarea cu DJ Snake), a anunţat lansarea următorului album, „This Mixtape is Fire”, pentru 14 august 2015.

Dillon Francis

EP-ul este valabil pentru pre-comandă în magazinele digitale, iar fanii care vor face pre-comandă, vor putea descărca prima piesă „Bruk Bruk (I Need Yo Lovin), pe care Dillon Francis a lansat-o şi pe YouTube.

This Mixtape is Fire va include colaborări cu câteva nume din muzică electronică: Calvin Harris („What’s Your Name”), Skrillex („Burn Up To Dance”) şi Chromeo („Lies”). În plus, piesele de pe EP vor putea fi descărcate în zilele premergătoare lansării. În urmă cu o săptămână, Dillon Francis a lansat videoclipul „Not Butter”, care are deja peste 750.000 de vizualizări.

Încă de când a lansat primul lui album „Money Sucks, Friends Rule” în 2014, material discografic numit de către revista Rolling Stone „Top Electronic Album of 2014”, Dillon a susţinut numeroase concerte în toate colţurile lumii, de la turneul de 15 oraşe din America de Nord, până în UK, Brazilia, Argentina, Franţa şi multe altele.

This Mixtape Is Fire:

1. Dillon Francis – “Bruk Bruk (I Need Your Lovin)”

2. Dillon Francis and Calvin Harris – “What’s Your Name”

3. Dillon Francis and Skrillex – “Bun Up the Dance”

4. Dillon Francis and Bro Safari – “Pull It”

5. Dillon Francis feat. James Hersey – “Coming Over”

6. Dillon Francis feat Chromeo – “Lies”

7. Dillon Francis – “I Can’t Take It (Party Favor Remix)”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here