Direcţia 5 concertează pe 12 februarie la Plaza România

Concert Direcția 5, „Lock Your Love Corner” – un spațiu în care cuplurile pot lega renumitele „lacăte ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, și o expoziție cu tablouri emblematice, care surprind dragostea în decursul istoriei, sunt câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe vizitatorii Plaza România cu ocazia Valentine’s Day.

Plaza Romania

Una dintre cele mai romantice perioade ale anului începe vineri, 12 februarie, la Plaza România, cu un concert dedicat tuturor îndrăgostiților, susținut de trupa Direcția 5. De la ora 19:00, membrii trupei vor urca pe scena special amenajată în zona Rotondă din mall și vor interpreta piese cunoscute din repertoriul lor, dar şi melodii de pe cel mai recent album, „Te iubesc”.

Sărbătoarea iubirii continuă cu alte două zile de poveste. Astfel, în seara de 13 februarie, între orele 18:00 și 20:00, clienţii Plaza România vor fi răsfăţaţi cu un spectacol elegant, de muzică live şi dans, susținut de Mariano Castro & Passione Quartet.

Seara se va încheia cu un moment dedicat tangoului, „We love Milonga by TangoTangent”. Duminică, 14 februarie, de la ora 19:00, vine rândul trupei Story să delecteze vizitatorii Plaza România cu povești muzicale româneşti şi internaţionale.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here