Ed Sheeran doboară noi recorduri muzicale

Piesa „Shape Of You” a adunat peste 7,9 milioane de streamuri în Spotify într-o singură zi, doborând astfel recordul deţinut anterior de piesa”Hello”, de la Adele.

Ed Sheeran

Bucurându-se de succesul celor două single-uri lansate simultan,”Shape Of You” şi „Castle On The Hill”, superstarul internaţional Ed Sheeran a făcut publică data lansării următorului album, intitulat „÷” (Divide). Titlul albumului continuă tema simbolurilor matematice.

Ed a declarat că această săptămână a fost extraordinară pentru el: „Reacţia fanilor şi felul în care au primit aceste două single-uri este mai mult decât surprinzătoare şi fantastică. Acest album şi-a câştigat un loc foarte special în sufletul meu şi eu cred cu tărie că este cea mai bună lucrare a mea până acum. Am fost nerăbdător să mă reîntorc pe scenă cu ceva proaspăt şi aştept cu nerăbdare data de 3 martie”.

Albumul „÷” este al treilea album de studio al artistului şi se anunţă a fi una dintre cele mai importante lansări ale anului 2017. Experienţele personale îl inspiră pe Ed, astfel că muzica se transformă într-un un ghid prin care fanii îl pot descoperi. Albumul este o colecţie de balade emoţionante şi frumos orchestrate, presărate cu elemente de hip hop, secvenţe de chitară alăturate pop-ului inovativ şi plin de energie.

Pe acest album, fanii vor avea ocazia să se bucure de tehnica specială de chitară pentru care este Ed cunoscut, de versurile lirice şi profunde, de o paletă muzicală originală dar şi sinceritatea introspectivă cu care artistul a cucerit publicul încă de la primele lansări.

Titlul albumului vine ca o completare pentru albumele lansate anterior: „x” (care se pronunţă „multiply”) din 2014 şi „+” („plus”) din 2011, iar de conceptul albumului s-a ocupat Ed personal, pictând chiar el coperta!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here